Shërbimet

Nga buzëqeshjet shkëlqyese te kafshimet e shëndetshme, Max Dent i mbulon të gjitha! Kontrolle rutinë, zbardhje verbuese, mbajtëse që drejtohen, implante që shkëlqejnë – edhe kirurgji, nëse lind nevoja.

Testimi i kamerës së patologjisë

Më shumë se thjesht pastrime: stomatologji e përgjithshme për mirëqenie totale orale.

Analiza e mineraleve

Arti i buzëqeshjeve të bukura, përjetoni fuqinë e stomatologjisë kozmetike.

Implantet Dentare

Kafshoni me besim, rivendosni forcën me implantet dentare.

Ekspertiza jonë

Max Dent është më shumë se thjesht një klinikë; është një dëshmi e vizionit të Dr. Prendi për të nxitur një mjedis të ngrohtë dhe mikpritës ku pacientët ndihen të kuptuar dhe të kujdesur për të . Përkushtimi i saj ndaj vëmendjes së personalizuar dhe teknologjisë së fundit garanton një përvojë komode dhe të suksesshme.

Vetëbesimi i rritur

Një buzëqeshje e shëndetshme dhe e bukur mund të përmirësojë besimin dhe vetëvlerësimin tuaj.

Shëndeti i përgjithshëm i përmirësuar

Shëndeti i mirë oral është i lidhur me shëndetin e përgjithshëm dhe kujdesi i rregullt dentar mund të kontribuojë në parandalimin e kushteve të ndryshme shëndetësore.

Me kosto efektive

Kujdesi parandalues ​​mund të jetë dukshëm më i lirë sesa trajtimi i problemeve të avancuara dentare në afat të gjatë.

5/5

"MAX Dent ofron një kujdes të jashtëzakonshëm dentar! Që nga momenti që hyra brenda, stafi ishte miqësor dhe profesional. Pajisjet moderne dhe teknologjia e avancuar e klinikës më lanë përshtypje. Dr. Elsa dhe stafi ofruan trajtim të shkëlqyer me kujdes maksimal. Unë rekomandoj shumë MAX Dent për të gjitha nevojat tuaja dentare."

Mirel Meta
5/5

“Përvoja ime në Max Dent ka qenë gjithmonë e mrekullueshme - dhe zakonisht nuk më pëlqejnë dentistët. E vlerësoj shumë mirëpritjen, të më shpjegohet gjithçka që duhet bërë për dhëmbët dhe mbi të gjitha cilësinë e punës nga Dr. Elsa.”

Fabian T.
5/5

“MaxDent - Klinika dentare në qendër të Tiranës (pranë sheshit Skënderbej): trajtime të shkëlqyera. Klinika ka standarde të larta profesionale dhe higjienike, materialet më të mira, Dr. Elsa flet rrjedhshëm anglisht dhe italisht përveç shqipes së saj amtare dhe shpjegon shumë mirë se çfarë duhet bërë dhe si do ta bënte. Unë udhëtoj nga Austria në Tiranë për të marrë trajtimet e mia dentare në MaxDent, duke kombinuar kujdesin shëndetësor dhe duke shijuar Shqipërinë e bukur. Unë mund ta rekomandoj shumë MaxDent Tirana.”

Rosa Wüthrich

Adresë

Ap.7/C, Rruga Kajo Karafili Objekti “Bimbashi”, Kati 7, Tiranë.

Na telefononi

+355 69 995 8481