Rreth Nesh

Në Max Dent, ne kemi prioritet komoditetin dhe mirëqenien tuaj, dhe ne përpiqemi të krijojmë një mjedis të ngrohtë dhe mikpritës për çdo pacient.

Ekipi ynë i ekspertëve

Njihuni me ekipin tonë të ekspertëve, profesionistë shumë të aftë dhe me përvojë të përkushtuar për ofrimin e kujdesit dentar të nivelit të lartë në Shqipëri

Dr.Elsa Prendi

Kirurgji Dentare dhe Implantologji

Zemra dhe aftësia pas Max Dent. Me mbi 14 vjet përkushtim dhe ekspertizë të palëkundur në kirurgjinë dentare dhe implantologjinë, Dr. Prendi është drita udhëzuese në krijimin e buzëqeshjeve të përsosura dhe transformimin e jetëve.

Saktësia dhe pasioni i saj shkëlqejnë në çdo procedurë, duke ju siguruar që të merrni kujdes të nivelit të lartë dhe vëmendje të personalizuar.

Dr Marisa Kanani

Stomatologu

Përkushtuar për të bërë një ndryshim në jetën e pacientëve me pasion të palëkundur.

Një anëtar vital i ekipit të Max Dent për 5 vjet, duke vazhduar të kontribuojë në misionin e klinikës sonë!

Dr Endrit Alia

Ortodont specialist

Mjeshtri i buzëqeshjeve – Ortodonti ynë specialist është i përkushtuar për të krijuar buzëqeshje të bukura dhe të sigurta, një pacient në të njëjtën kohë.

Me vite përvojë dhe pasion për përsosmërinë, Dr. Alia është këtu për t’ju udhëhequr në udhëtimin tuaj drejt një buzëqeshjeje më të drejtë dhe më të shëndetshme.

Partneri juaj i besuar i kujdesit dentar në Shqipëri

Mirësevini në Max Dent, destinacioni juaj kryesor për kujdesin e jashtëzakonshëm dentar në Shqipëri. Në Max Dent, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbim të pashembullt, duke përdorur teknologjinë më të fundit dhe duke ofruar trajtime të personalizuara për të përmbushur nevojat tuaja dentare.

Me fokus në shëndetin gjithëpërfshirës oral, klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë kujdesin parandalues, stomatologjinë kozmetike, trajtime restauruese dhe më shumë. Ne besojmë në nxitjen e marrëdhënieve afatgjata me pacientët tanë, duke i dhënë përparësi mirëqenies suaj orale dhe duke përmirësuar shëndetin dhe estetikën e buzëqeshjes suaj.

Përjetoni ndryshimin në Max Dent, ku buzëqeshja juaj është prioriteti ynë kryesor . Caktoni një takim me ne sot dhe hidhni hapin e parë drejt arritjes së shëndetit oral optimal dhe një buzëqeshje të bukur dhe të sigurt.

400+

Rastet e suksesshme

4

Stafi ekspert

Pse na zgjodhet ne?

Angazhimi ynë ndaj përsosmërisë, teknologjisë së përparuar dhe qasjes së personalizuar siguron shëndet të lartë oral dhe buzëqeshje të bukura. Me një ekip të përkushtuar të pasionuar për mirëqenien tuaj, ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse, duke i dhënë përparësi komoditetit dhe kënaqësisë suaj.

Teknologji e avancuar

Max Dent qëndron i përditësuar me avancimet më të fundit në teknologjinë dhe pajisjet dentare, duke siguruar saktësi dhe efikasitet në të gjitha trajtimet.

Ekipi me përvojë dhe të aftë

Klinika jonë është e pajisur me një ekip stomatologësh dhe profesionistësh dentarë me përvojë, të cilët janë të përkushtuar për të ofruar kujdes të cilësisë së lartë.

Shërbime Gjithëpërfshirëse

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh dentare, nga kontrollet dhe pastrimet rutinë deri te trajtimet e avancuara si stomatologjia estetike, ortodoncia dhe kirurgjia orale.

Kujdes i personalizuar

Ne e kuptojmë se çdo pacient është unik dhe ne i përshtatim trajtimet tona nevojave tuaja individuale, duke siguruar një qasje të personalizuar dhe të përqendruar te pacienti.

Adresë

Ap.7/C, Rruga Kajo Karafili Objekti “Bimbashi”, Kati 7, Tiranë.

Na telefononi

+355 69 995 8481