Dëshmi

Mos e pranoni vetëm fjalën tonë – zbuloni pse pacientët tanë zgjedhin Max Dent për buzëqeshjen e tyre.
Zhytuni në komentet tona dhe bëhuni pjesë e komunitetit tonë të pacientëve të kënaqur sot.

4.9

nga 5
4.9/5

5/5

12 Vlerësime

4.8/5

37 Vlerësime

5/5

"MAX Dent ofron një kujdes të jashtëzakonshëm dentar! Që nga momenti që hyra brenda, stafi ishte miqësor dhe profesional. Pajisjet moderne dhe teknologjia e avancuar e klinikës më lanë përshtypje. Dr. Elsa dhe stafi ofruan trajtim të shkëlqyer me kujdes maksimal. Unë rekomandoj shumë MAX Dent për të gjitha nevojat tuaja dentare."

Mirel Meta
5/5

“Përvoja ime në Max Dent ka qenë gjithmonë e mrekullueshme - dhe zakonisht nuk më pëlqejnë dentistët. E vlerësoj shumë mirëpritjen, të më shpjegohet gjithçka që duhet bërë për dhëmbët dhe mbi të gjitha cilësinë e punës nga Dr. Elsa.”

Fabian T.
5/5

“MaxDent - Klinika dentare në qendër të Tiranës (pranë sheshit Skënderbej): trajtime të shkëlqyera. Klinika ka standarde të larta profesionale dhe higjienike, materialet më të mira, Dr. Elsa flet rrjedhshëm anglisht dhe italisht përveç shqipes së saj amtare dhe shpjegon shumë mirë se çfarë duhet bërë dhe si do ta bënte. Unë udhëtoj nga Austria në Tiranë për të marrë trajtimet e mia dentare në MaxDent, duke kombinuar kujdesin shëndetësor dhe duke shijuar Shqipërinë e bukur. Unë mund ta rekomandoj shumë MaxDent Tirana.”

Rosa Wüthrich

Adresë

Ap.7/C, Rruga Kajo Karafili Objekti “Bimbashi”, Kati 7, Tiranë.

Na telefononi

+355 69 995 8481